Aankoopbemiddeling

U bent op zoek naar een nieuwe auto? Of juist een een auto verkopen ?. Dat doet U natuurlijk het liefst bij iemand die U kent. Iemand uit de buurt die vertrouwd is, niet gebonden aan een bepaald merk en die echt luistert naar je wensen en behoeften. Tijdens een eerste kennismaking kunt u uw wensen kenbaar maken. Wellicht vinden wij direct een geschikte auto voor u. Zo niet, dan struinen wij graag stad en land af om te vinden wat u zoekt. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een super-exclusieve “classic”, een leuke auto voor dagelijks gebruik of een modern wonder.

Wanneer wij voor u een geschikte auto hebben gevonden dan helpen we u graag bij het onderhandelen over de prijs. Rocca Mobility beschikt over een groot netwerk en ruime kennis en ervaring in de autobranche. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een auto van goede kwaliteit krijgt en daarvoor niet teveel betaalt.
Ik sta volledig achter de auto die U van mij koopt. Hij heeft een bekende onderhoudshistorie en de kilometerstand is NAP gecontroleerd. Ze hebben uiteraard allemaal een nieuwe APK.

Het rijklaar maken van auto’s die ik heb gekocht, ligt in de vertrouwde handen van lokale ondernemers en specialisten. De kosten zijn niet vast maar op maat. Omdat Uw wensen niet die van een ander zijn. Alles is bespreekbaar van onderhoudsbeurt,professionele poetsbeurt tot de kleinste details naar uw wensen.
Kom direct met mij in contact en Bel of Whatsapp me direct 0612632935, of vul het contactformulier in.

Mogelijk gemaakt door Mobilox